I am Flex - För livets föränderlighet

2019-03-25

Kvadratsmarta & flexibla lägenheter.

Vi förstår att alla hem och familjer ser olika ut och därför har olika behov och önskemål. Därför fokuserar vi på att utveckla och bygga hem för hur olika vi faktiskt lever idag. Där vi snarare är fem ena veckan, tre andra och många en. När vi bygger så vill vi skapa bra hem även för yngre som letar efter lägenhet. För paret som får barn och som därmed har nya boendebehov. Och för familjen som har barn som bor växelvis.

Vi bygger därför kvadratsmarta och flexibla hyreslägenheter med flera gemensamma utrymmen. De större lägenheterna har en eller flera flyttbara väggar som på några minuter ändrar antalet rum i lägenheten. Vips så finns där ett rum till…
På så vis erhåller de boende fler funktioner på färre kvadrat. Och därmed kan de få en lägre hyra. Vi avser att skapa mångfald i boendet och ett boende som förändras med människorna i husen genom hela livslängden. Alla kan hitta sitt sätt att bo hos oss.

Här visas en typlägenhet för “I am Flex” där det finns skjutbara väggar.
De boende väljer själva om de vill ha en öppen planlösning eller om de vill kunna stänga av och skapa fler rum. På bara några minuter kan de ändra planlösning.


Arkiv


Ekonomichef till snabbväxande utmanare i fastighetsbranschen I am Home söker projektledare I am Home utvecklar 189 lägenheter åt Rikshem i Halmstad Samhällsbyggnadsnämndens stadsbyggnadspris 2019 I am Home bygger 195lgh i Nykvarn I am Home håller seminarium under Almedalen Mot en hållbar framtid I am Home signerar Färdplan 2030 I am Home deltar på Business Arena Malmö I am Flex - För livets föränderlighet Intresseanmälan till hyresrätterna på Karlssons äng I am Home ingår partnerskap med Business Arena I am Home byggstartar bostadsprojekt i Kalmar I am Home söker nu Projektledare I am Home förvärvar ny fastighet i Kalmar Lars Wribe utses till ny VD i I am Home I am Home tecknar avtal om förvärv av fastighet i Halmstad I am Home utvecklar 440 lägenheter åt Heimstaden i Malmö Vi söker projektledare I am Home har färdigställt Kalmars högsta trähus I am Home söker nu en Marknadskommunikatör Seminarium 1 SIZES Works etablerar sig i Oskarshamn I am Home finns på plats under Almedalen Välkommen på seminarier under almedalen Information avseende GDPR Rikshem förvärvar nyproduktion i Kalmar Säljstart för 26 lägenheter i Karlssons Äng i Kalmar Säljstart idag på BRF Getingen i Kalmar I am Home kombinerar boendeformer i trähuset vid Getingen Trähus vid Norra vägen skapar arbetstillfällen för nyanlända Efterlängtat trähus tar nu höjd i Kalmar Så ser stallet på Svensknabben ut nu Karlssons Äng swedbanks Näringslivsdag i Kalmar I am Home på Wood Building Summit. I am Home har vunnit markanvisningstävling i Kalmar Lyssna på vår VD Niklas Andersson under Regionsdagarna 2017 Inflyttning i Brf Lilla Q, vid idyllen Svensknabben, Kalmar Nu säljs sista lägenheten i Stallet på Svensknabben, Kalmar Spadtag: Tallbocken Välkommen till Tallbockens spadtag Spadtag: Snurrom