I am Home söker nu Projektledare

2019-01-08

”Vi bygger bostäder som tar hänsyn till våra behov idag. För livets föränderlighet. Och framtidens utmaningar.”
På uppdrag av I am Home söker Isaksson Rekrytering & Bemanning en Senior Byggprojektledare med ett entreprenöriellt tänk och med sinne för affären. I den fortsatta expansionen söker vi Dig som vill vara med och bygga verksamheten och förändra bilden av det traditionsenliga boendet och istället ge bostaden en välbehövlig uppdatering anpassad efter den moderna familjen. Du brinner för storskaliga projekt och har ett stort intresse av bostadsbyggnation i trä. Är DU den vi söker?  

VI ERBJUDER
Ett varierande och flexibelt arbete och en god arbetsmiljö i en unik miljö. Du har chansen att få vara med och påverka och förbättra organisationen. Stora utvecklingsmöjligheter finns där kreativitet, delaktighet och engagemang uppmuntras.
Vi på I am Home tycker att en god arbetsmiljö och friskvård är förutsättningar för en god hälsa och glada och engagerade medarbetare och därför erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring samt tillgång till en coach.
Karaktärsdragen hos våra medarbetare vilar på företagets grundläggande värderingar: nyfikenhet, iver, vilja att utveckla sig, sitt arbete och andra. Dessa egenskaper medför vetskap om att varje person inom organisationen gör skillnad varje dag.

OM TJÄNSTEN
Som projektledare vid I am Home är du huvudansvarig på kundens sida för att driva totalentreprenader om ca 200-400 mkr. Du utgår från Malmö men ansvarar för att driva projekt i hela område Syd. Du svarar för planering, upphandling och uppföljning av nybyggnadsprojekt samt leder och samordnar olika grupper av människor i de olika skedena av upphandlings- och byggprocessen. Rollen innebär ett stort eget ansvar för processen och vi söker därför dig med ett entreprenöriellt tänk och med sinne för affären.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Ansvarig för upprättande och uppföljning av kalkyler, budgetplaner och tidsplaner
 • Genomföra affärsmässiga upphandlingar av tjänster och entreprenörer
 • Leda och samordna kontrollinsatser och besiktningar
 • Uppföljning och dokumentation
 • Säkerställa att byggandet sker enligt rådande lagar och förordningar
 • Ansvara för anmälningar och ansökningar till myndigheter
 • Agera sakkunnig rådgivare till kollegor och kunder
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med relevant byggteknisk utbildning, gärna på högskolenivå, samt med mångårig erfarenhet från entreprenörs- och eller beställarledet. God kunskap inom bygg- och entreprenadjuridik samt hyresmarknadens förutsättningar är erfarenhet som är av stor betydelse i denna roll. Erfarenhet inom stadsbyggnad, mark och grundläggning samt bostadsbyggnation i trä är också meriterande.
Du är erfaren och ansvarsfull och besitter följande kvalifikationer:
 • Relevant byggteknisk utbildning och arbetslivserfarenhet om ca 15-20 år
 • Erfarenhet av flertalet upphandlingar, förhandlingar.
 • Erfarenhet av större byggprojekt är ett krav.
 • Operativ platserfarenhet, leverans från start
 • Myndighetshantering
 • B-körkort är ett krav
Har du dessutom kunskaper inom något eller flera av följande områden är det också en fördel:
 • Visuell styrning
 • AB & ABT
 • BAS-P & Bas-U
 • KA
För att trivas som senior projektledare hos oss tror vi att Du är en nyfiken och positiv person med en stor initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt och externt.

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar I am Home med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB.
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander på 073 521 65 17.
Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration.
Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv.
Vi är medlemmar i Sveriges byggindustrier.

Ansök här

Arkiv


Ekonomichef till snabbväxande utmanare i fastighetsbranschen I am Home söker projektledare I am Home utvecklar 189 lägenheter åt Rikshem i Halmstad Samhällsbyggnadsnämndens stadsbyggnadspris 2019 I am Home bygger 195lgh i Nykvarn I am Home håller seminarium under Almedalen Mot en hållbar framtid I am Home signerar Färdplan 2030 I am Home deltar på Business Arena Malmö I am Flex - För livets föränderlighet Intresseanmälan till hyresrätterna på Karlssons äng I am Home ingår partnerskap med Business Arena I am Home byggstartar bostadsprojekt i Kalmar I am Home söker nu Projektledare I am Home förvärvar ny fastighet i Kalmar Lars Wribe utses till ny VD i I am Home I am Home tecknar avtal om förvärv av fastighet i Halmstad I am Home utvecklar 440 lägenheter åt Heimstaden i Malmö Vi söker projektledare I am Home har färdigställt Kalmars högsta trähus I am Home söker nu en Marknadskommunikatör Seminarium 1 SIZES Works etablerar sig i Oskarshamn I am Home finns på plats under Almedalen Välkommen på seminarier under almedalen Information avseende GDPR Rikshem förvärvar nyproduktion i Kalmar Säljstart för 26 lägenheter i Karlssons Äng i Kalmar Säljstart idag på BRF Getingen i Kalmar I am Home kombinerar boendeformer i trähuset vid Getingen Trähus vid Norra vägen skapar arbetstillfällen för nyanlända Efterlängtat trähus tar nu höjd i Kalmar Så ser stallet på Svensknabben ut nu Karlssons Äng swedbanks Näringslivsdag i Kalmar I am Home på Wood Building Summit. I am Home har vunnit markanvisningstävling i Kalmar Lyssna på vår VD Niklas Andersson under Regionsdagarna 2017 Inflyttning i Brf Lilla Q, vid idyllen Svensknabben, Kalmar Nu säljs sista lägenheten i Stallet på Svensknabben, Kalmar Spadtag: Tallbocken Välkommen till Tallbockens spadtag Spadtag: Snurrom