I am Home söker projektledare

2020-03-23

I am Home söker projektledare med ansvar för att driva projekt i Mälardalsregionen.

I am Home är en expansiv och nytänkande bostadsutvecklaren som skapar livskraftiga hem och miljöer genom att utforma flexibla, hållbara och behovsanpassade bostäder med modern arkitektur för alla.

En av orsakerna till bolagets framgång är att vi vässar kundens och vår egen ekonomiska uppsida, genom fokuserat arbete med de verktyg vi förfogar över; koncept, unik bredd i kunskap från idé till färdigställande och vår flexibilitet inom projektidéer.

Vi söker nu en projektledare med ansvar för att driva projekt i Mälardalsregionen. Första uppdraget kommer att innefatta en projektledarroll för I am Homes kommande projekt i Västerås.

Som projektledare i I am Home är du ytterst ansvarig till att driva de aktuella projekten från start till färdigställande. Du styr projektet ur ett beställarperspektiv och drar upp riktlinjer för genomförande där teamet skall säkerställa målbilden och kundens önskemål.


Arbetsuppgifter som kan innefatta tjänsten är:

- Projektledning
- Leda utredningar och driva samarbeten
- Upphandling
- Ekonomistyrning
- Kvalitéts- och miljöstyrning
- Kund-, brukar- och leverantörskontakter samt även kontakt med myndigheter

Vem är I am Homes nya projektledare?

I am Homes nya projektledare är självständig, har god förståelse för projekt med hög komplexitet och förmåga att skapa god struktur, tidsplan och disciplin då flera projekt löper samtidigt. Det är en projektledare med en proaktiv arbetsmetodik som lyfter blicken och ser helheten med positiva styr och ledarskapsegenskaper som inspirerar till nytänkande med en lyhördhet för teamet och kundens behov.

Vi tror att du har en byggteknisk utbildning med flera års erfarenhet från branschen samt tidigare erfarenheter av upphandlings- och förhandlingsarbeten. Du har goda kunskaper gällande byggregler, byggnadsjuridik, byggnadslagstiftning samt hyresmarknadens förutsättningar.


Projektledaren kommer att rapportera direkt till projektchef Patrick Karlsson, patrick@iamhome.se

Praktiskt kring tjänsten

Lön: Fast månadslön
Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare
Tillträde till tjänsten: Enl. överenskommelse
Placeringsort: Mellersta Sverige med fokus Mälardalen
Skicka din ansökan till jobb@iamhome.se

Arkiv


Ekonomichef till snabbväxande utmanare i fastighetsbranschen I am Home söker projektledare I am Home utvecklar 189 lägenheter åt Rikshem i Halmstad Samhällsbyggnadsnämndens stadsbyggnadspris 2019 I am Home bygger 195lgh i Nykvarn I am Home håller seminarium under Almedalen Mot en hållbar framtid I am Home signerar Färdplan 2030 I am Home deltar på Business Arena Malmö I am Flex - För livets föränderlighet Intresseanmälan till hyresrätterna på Karlssons äng I am Home ingår partnerskap med Business Arena I am Home byggstartar bostadsprojekt i Kalmar I am Home söker nu Projektledare I am Home förvärvar ny fastighet i Kalmar Lars Wribe utses till ny VD i I am Home I am Home tecknar avtal om förvärv av fastighet i Halmstad I am Home utvecklar 440 lägenheter åt Heimstaden i Malmö Vi söker projektledare I am Home har färdigställt Kalmars högsta trähus I am Home söker nu en Marknadskommunikatör Seminarium 1 SIZES Works etablerar sig i Oskarshamn I am Home finns på plats under Almedalen Välkommen på seminarier under almedalen Information avseende GDPR Rikshem förvärvar nyproduktion i Kalmar Säljstart för 26 lägenheter i Karlssons Äng i Kalmar Säljstart idag på BRF Getingen i Kalmar I am Home kombinerar boendeformer i trähuset vid Getingen Trähus vid Norra vägen skapar arbetstillfällen för nyanlända Efterlängtat trähus tar nu höjd i Kalmar Så ser stallet på Svensknabben ut nu Karlssons Äng swedbanks Näringslivsdag i Kalmar I am Home på Wood Building Summit. I am Home har vunnit markanvisningstävling i Kalmar Lyssna på vår VD Niklas Andersson under Regionsdagarna 2017 Inflyttning i Brf Lilla Q, vid idyllen Svensknabben, Kalmar Nu säljs sista lägenheten i Stallet på Svensknabben, Kalmar Spadtag: Tallbocken Välkommen till Tallbockens spadtag Spadtag: Snurrom