Lars Wribe utses till ny VD i I am Home

2018-12-17

I am Home, byggherre och projektutvecklare av flerbostadshus och samhällsfastigheter, har utsett Lars Wribe till ny VD. Tidigare VD Petra Wertheimer övergår i en roll som marknadschef för I am Homes moderbolag We are Tomorrow. Lars kommer närmast från Almi och har lång erfarenhet av företagande och ekonomistyrning, vilket kommer vara till stor nytta för I am Home. Lars tillträder sin nya tjänst per 15 januari 2019.

- Genom rekryteringen av Lars Wribe som VD tar vi nästa steg i I am Homes utveckling och expansion. Lars erfarenheter av att driva, styra och utveckla verksamheter kommer betyda mycket för våra framtida affärer samtidigt som det bidrar till ytterligare genomförandeförmåga i befintliga och framtida projekt, säger Niklas Andersson, grundare av I am Home.
Lars Wribe är född 1982 och är nationalekonom. Lars har tidigare arbetat som företagsrådgivare på Swedbank, och kommer närmast från Almi i Kalmar län där han haft rollen som kreditchef.
- Jag ser framemot att leda och utveckla I am Homes innovativa och kostnadseffektiva koncept med betydligt kortare ledtider än traditionell bostadsutveckling. I am Homes idé om att skapa livsglädje med hem anpassade efter människors olika behov är central om vi ska bygga hållbara städer, säger Lars Wribe, tillträdande VD för I am Home.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Niklas Andersson 0725-22 76 99
Petra Wertheimer 072-50 60 222

Arkiv


Ekonomichef till snabbväxande utmanare i fastighetsbranschen I am Home söker projektledare I am Home utvecklar 189 lägenheter åt Rikshem i Halmstad Samhällsbyggnadsnämndens stadsbyggnadspris 2019 I am Home bygger 195lgh i Nykvarn I am Home håller seminarium under Almedalen Mot en hållbar framtid I am Home signerar Färdplan 2030 I am Home deltar på Business Arena Malmö I am Flex - För livets föränderlighet Intresseanmälan till hyresrätterna på Karlssons äng I am Home ingår partnerskap med Business Arena I am Home byggstartar bostadsprojekt i Kalmar I am Home söker nu Projektledare I am Home förvärvar ny fastighet i Kalmar Lars Wribe utses till ny VD i I am Home I am Home tecknar avtal om förvärv av fastighet i Halmstad I am Home utvecklar 440 lägenheter åt Heimstaden i Malmö Vi söker projektledare I am Home har färdigställt Kalmars högsta trähus I am Home söker nu en Marknadskommunikatör Seminarium 1 SIZES Works etablerar sig i Oskarshamn I am Home finns på plats under Almedalen Välkommen på seminarier under almedalen Information avseende GDPR Rikshem förvärvar nyproduktion i Kalmar Säljstart för 26 lägenheter i Karlssons Äng i Kalmar Säljstart idag på BRF Getingen i Kalmar I am Home kombinerar boendeformer i trähuset vid Getingen Trähus vid Norra vägen skapar arbetstillfällen för nyanlända Efterlängtat trähus tar nu höjd i Kalmar Så ser stallet på Svensknabben ut nu Karlssons Äng swedbanks Näringslivsdag i Kalmar I am Home på Wood Building Summit. I am Home har vunnit markanvisningstävling i Kalmar Lyssna på vår VD Niklas Andersson under Regionsdagarna 2017 Inflyttning i Brf Lilla Q, vid idyllen Svensknabben, Kalmar Nu säljs sista lägenheten i Stallet på Svensknabben, Kalmar Spadtag: Tallbocken Välkommen till Tallbockens spadtag Spadtag: Snurrom