Spadtag: Tallbocken

2017-06-12

Idag fick vi ta de efterlängtade första spadtagen på Tallbocken vid Norra vägen i Kalmar.
Här skall vi nu i egen regi bygga 46 hyreslägenheter som skall stå klara 2018. Det blir mindre och kvadratsmarta lägenheter med extra gemensamma utrymmen.Tallbocken byggs i trä och kommer att bestå av 5 våningar med ett gårdstorg i mitten.

Platsen är extra bra då den passar med vår vision om att förekomma samhällsutvecklingen och bygga för moderna människor och sudda ut hur bostäder ska vara och hur städer ska byggas.

Vi firade med fanfar och tillagade paella på plats. Sara Eskilsson, arkitekt,Tobias Ahlgren, projektledare, Mattias Adolfson (S), samhällsbyggnadsnämndens ordförande och Niklas Andersson, VD för I Am Home tog tillsammans de första spadtagen.
 

Idag fick vi ta de efterlängtade första spadtagen på Tallbocken vid Norra vägen i Kalmar.
Här skall vi nu i egen regi bygga 46 hyreslägenheter som skall stå klara 2018. Det blir mindre och kvadratsmarta lägenheter med extra gemensamma utrymmen. Tallbocken byggs i trä och kommer att bestå av 5 våningar med ett gårdstorg i mitten.

Platsen är extra bra då den passar med vår vision om att förekomma samhällsutvecklingen och bygga för moderna människor och sudda ut hur bostäder ska vara och hur städer ska byggas.

Vi firade med fanfar och tillagade paella på plats. Sara Eskilsson, arkitekt, Tobias Ahlgren, projektledare, Mattias Adolfson (S), samhällsbyggnadsnämndens ordförande och Niklas Andersson, vd för I Am Home tog tillsammans de första spadtagen.

 

Arkiv


Ekonomichef till snabbväxande utmanare i fastighetsbranschen I am Home söker projektledare I am Home utvecklar 189 lägenheter åt Rikshem i Halmstad Samhällsbyggnadsnämndens stadsbyggnadspris 2019 I am Home bygger 195lgh i Nykvarn I am Home håller seminarium under Almedalen Mot en hållbar framtid I am Home signerar Färdplan 2030 I am Home deltar på Business Arena Malmö I am Flex - För livets föränderlighet Intresseanmälan till hyresrätterna på Karlssons äng I am Home ingår partnerskap med Business Arena I am Home byggstartar bostadsprojekt i Kalmar I am Home söker nu Projektledare I am Home förvärvar ny fastighet i Kalmar Lars Wribe utses till ny VD i I am Home I am Home tecknar avtal om förvärv av fastighet i Halmstad I am Home utvecklar 440 lägenheter åt Heimstaden i Malmö Vi söker projektledare I am Home har färdigställt Kalmars högsta trähus I am Home söker nu en Marknadskommunikatör Seminarium 1 SIZES Works etablerar sig i Oskarshamn I am Home finns på plats under Almedalen Välkommen på seminarier under almedalen Information avseende GDPR Rikshem förvärvar nyproduktion i Kalmar Säljstart för 26 lägenheter i Karlssons Äng i Kalmar Säljstart idag på BRF Getingen i Kalmar I am Home kombinerar boendeformer i trähuset vid Getingen Trähus vid Norra vägen skapar arbetstillfällen för nyanlända Efterlängtat trähus tar nu höjd i Kalmar Så ser stallet på Svensknabben ut nu Karlssons Äng swedbanks Näringslivsdag i Kalmar I am Home på Wood Building Summit. I am Home har vunnit markanvisningstävling i Kalmar Lyssna på vår VD Niklas Andersson under Regionsdagarna 2017 Inflyttning i Brf Lilla Q, vid idyllen Svensknabben, Kalmar Nu säljs sista lägenheten i Stallet på Svensknabben, Kalmar Spadtag: Tallbocken Välkommen till Tallbockens spadtag Spadtag: Snurrom